Subvencions Eurodistricte per al desenvolupament de projectes de cooperació a l'Espai Català Transfronterer 2019- Casa de la Generalitat de Catalunya a Perpinyà)

Promotors:

Unitat orgànica: 

Casa de la Generalitat a Perpinyà - Departament de Presidència

Terminis: 

1 de juliol de 2019 inclòs.

Descripció: 

Aquesta línia de subvencions vol ajudar alguns projectes transfronterers de proximitat que no tenen les capacitats per recaptar els recursos públics habituals destinats a l'àmbit transfronterer, i donar suport a algunes accions emblemàtiques que consolidin l'Eurodistricte de l'Espai Català Transfronterer

La convocatòria de subvencions de l’Eurodistricte per al desenvolupament de projectes de cooperació a l’Espai Català Transfronterer 2019-2020 està oberta des del dijous 30 de maig de 2019 i podeu presentar la vostra sol·licitud com a màxim fins el dilluns 01 de juliol de 2019 (inclòs), data de termini de presentació.
Enguany, les bases de la convocatòria indiquen una nova tramitació que s'ha de realitzar per via telemàtica. De fet, les entitats que desitgen presentar un projecte transfronterer hauran de fer-ne la sol·licitud per via telemàtica amb signatura electrònica. Us recomanem presentar la vostra sol·licitud i la documentació annexa, com més aviat millor per evitar qualsevol problema d’última hora. Les sol·licituds seran tramitades pel Servei d’Ajuts i Contractació del Departament de la Presidència que és la unitat encarregada de la seva tramitació. No s’admetran sol·licituds amb un registre d’entrada posterior a la data de termini, el dimecres 01 de juliol de 2019.

Documentació: 

- Memòria explicativa
- Pressupost provisional

Requisits: 

Opten a les subvencions Eurodistricte les entitats i organismes sense afany de lucre situats a les comarques gironines i de la Catalunya del Nord (Departament dels Pirineu Orientals).

Presentació de la sol·licitud: 

A partir del dijous 30 de maig de 2019

Avís: 

Per a més informació, dirigiu-vos a la Casa de la Generalitat de Catalunya a Perpinyà, 1 carrer de la Fusterie 66000 PERPIGNAN - (+33) 04.68.35.17.14.

Destinataris: 

Associacions, fundacions i estructures no lucratives, com per exemple, les administracions locals o organismes independents.